Gratis demonstration

Ring til os på 70 210 208 — eller udfyld nedenstående.top

 

Hvem er vi?

Vi er dem der elsker
— at løse dine opgaver

DAN® skaber forretningsmuligheder gennem strategisk rådgivning og professionelle løsninger.

Ingen opgave er for lille — eller for kedelig

DAN® blev etableret med formålet, at sikre dansk erhvervsliv konkurrencedygtige kvalitets produkter inden for elektronisk markedsføring, herunder primært Content Management Systemer, vores eget udviklede Content Management System gør dette muligt.

Med over 1800 produktioner, er DAN®s e-handelsløsning og Content Management System (CMS) blandt de mest anvendte. Content Management Systemet er ikke målrettet en bestemt branche, men kan anvendes af alle, der ønsker at udgive indhold til Internet.

Vi ved hvad vi taler om

Koncept, løsning og teknik

DAN® skaber forretningsmuligheder gennem strategisk rådgivning og professionelle løsninger. Vi hjælper med at få virksomheden på Internettet med præcis den løsning, der passer bedst. Vi anvender de nyeste teknologier, der eksisterer på Internet og opererer med nogle af markedets laveste priser samt garanterer en kort leveringstid. DAN® kan også sørge for alle de tekniske detaljer omkring registrering af domænenavn og oprettelse af webhotel.

Salg til forhandlere

DAN® leverer også løsninger til adskillige danske web-bureauer, hvor "White-label" af vores Content Management System og e-handelsløsning er muligt. Flere af vores forhandlere markedsfører således vores løsninger som in-house produkter.

Vi gør os altid umage!