Gratis demonstration

Ring til os på 70 210 208 — eller udfyld nedenstående.top

 

Søgemaskineoptimering

Top-10 på Google™
— eller ingen regning

En top placering i søgemaskinerne betyder nye kunder — men kun hvis det gøres rigtigt.

Hvad er søgemaskine-optimering?

Søgemaskineoptimering kaldes også "SEO" og er forkortelsen for ”Search Engine Optimization”, og betyder i al sin enkelhed at man optimerer indholdet på en hjemmeside, med henblik på en bedre placering i søgemaskiner som eksempelvis Google™ eller Bing™.

En top placering i søgemaskinerne betyder nye kunder, hvorfor virksomheder i stigende omfang næsten desperat forsøger at nå til tops på de forskellige søgemaskiner f.eks. Google™. Dette har i de seneste år givet grobund for en lang række søgemaskineoptimering konsulenter, seriøse og mindre seriøse, der efter eget udsagn kan hjælpe virksomheden med en top placering

Der findes mange måder at nå til tops på. Desværre er mange af disse måder på grænsen til hvad søgemaskines robot opfatter som ”snyd”. Er man heldig bliver ”snyderiet” aldrig opdaget, men mistænker robotten, at der er tale om manipulation, vil ens webside(r) i værste fald blive ekskluderet fra søgemaskinens resultater, og det kan være nær umuligt at blive optaget igen.

Søgeoptimering - hvordan gør vi?

Det kan være en omfattende proces, at søgeoptimere indholdet på en webside til søgemaskinerne, men gør man det rigtigt vil man kunne ”slå to fluer med et smæk”, det er nemlig ikke kun søgemaskinen der vil opfatte din hjemmeside som mere relevant også kunderne vil opleve, at websiden er blevet mere indholdsrig og informativ.

Svaret på god søgemaskineoptimering er enkelt - ”hårdt arbejde”. Der er desværre ingen nem vej til et godt resultat. Det gode resultat opnås gennem et nøje planlagt forløb der bl.a. omfatter en tekstforfatter, en søgemaskine-optimeringsekspert og naturligvis en repræsentant fra din virksomhed.

Efter en indledende analyse af hjemmesiden, udarbejdes en egentlig ”slagplan” for hvorledes hjemmesiden kan søgeoptimeres og forbedres med henblik på at opnå de bedst tænkelige muligheder for en god placering i søgemaskinerne.

Hvad koster Søgemaskine-optimering?

Prisen på søgemaskineoptimering afhænger af udgangspunktet. At fastsætte en pris ville være useriøst inden der er foretaget en analyse af websiden, herunder virksomheden og dennes branche. En bred branche er naturligvis vanskeligere at opnå gode resultater på. Fuldstændig på lige fod med den ”virkelige verden”, kræver det et større arbejde at blive set og hørt, når mange virksomheder opererer i samme branche.

Vi gør os altid umage!