Gratis demonstration

Ring til os på 70 210 208 — eller udfyld nedenstående.top

 

Webpage.io

Dansk CMS
100% ukompliceret

Effektivt Content Management System til hurtig opbygning af en professionel hjemmeside.

Enkel opbygning og vedligeholdelse

Uanset hvilken branche din virksomhed opererer i, er Webpage.io det perfekte valg. Administration er enkel og overskuelig, hvilket gør at opbygning af flotte sider med billeder, tekst, video osv., bliver næsten ligeså nemt som at sende en e-mail.

Brugervenlig, fejlfri og lynhurtig

Webpage.io har særlig vægt på brugervenlighed og hastighed. Webpage.io er optimeret til de seneste web-browsere og leverer et W3C valideret HTML5 og CSS3 output. Dette sikre dig, at din hjemmeside vises korrekt uanset brugerens platform eller web-browser.

Næste skridt— i den rigtige retning

Pris for komplet
e-handelsløsning

Pris fra DKK 13.995,00 med DAN® hosting- og opdateringsaftale. Pris fra DKK 26.995,00 for Webpage.io installeret på egen web-server eller 3. parts webhotel.

Oplev mulighederne
— få en demonstration

Udfyld formularen nederst — eller kontakt os nu på telefon 70 210 208 - Så giver vi en online præsentation, så du kan se de mange muligheder og funktioner.

Designet og i luften
på bare 10 dage

Ring til os nu på 70 210 208 — og få svar på dine spørgsmål. Vi har leveret mere end 500 webshops — så vi har som regel et fornuftigt svar på de fleste spørgsmål.

Publicer indhold til alle platforme samtidigt, uden anstrengelser

Dine kunder er online overalt og forventer, at din hjemmeside fungerer perfekt og vises korrekt uanset, om de besøger den via en laptop, tablet eller smartphone.

Med Webpage.io udgives dit indhold automatisk til alle platforme samtidigt og du behøver kun at vedligeholde det et sted.

Søgemaskine-optimering

Kom til tops i søgeresultaterne

En top-ti placering på f.eks. Google™ giver din virksomhed større opmærksomhed og med stor sandsynlighed flere kunder. Webpage.io indeholder alle de tekniske forudsætninger for en god placering i søgemaskinerne.

Standard funktioner
— et hav af muligheder

Standard funktionerne i Webpage.io Content Management System (CMS) er mange, download oversigten og få funktionerne beskrevet kort.

Dynamisk udgivelse
af dit web indhold

Med Webpage.io kan du tidsstyre lanceringen af dine dokumenter, ved at angive udgivelses- og arkiveringsdato. F.eks. kan du tage på ferie, mens Webpage.io automatisk udgiver dine dokumenter.

Et af de mest
brugertestede systemer

Webpage.io er udviklet i Danmark og er med sine ca. 1500 produktioner et af markedets mest brugertestede. Det giver dig sikkerhed mod "børnesygdomme".

Vi gør os altid umage!